Főoldal archívum

 2019/2020-as tanév

Étkezési díj változásáról szóló tájékoztató 

Büfé pályázati felhívás

KÖZLEMÉNY a leendő első osztályba jelentkező szülők részére. Tisztelt Szülők! A BEIRATKOZÁS menüpontra kattintva tájékozódhatnak az iskola által szervezett 2020. március 24-én kiírt beiskolázást megelőző új eljárás eredményéről. Amennyiben gyermeke kódszáma, melyet a regisztráció alkalmával kapott az iskolától, szerepel a listában, úgy kérem, hogy olvassa el a tájékoztató levelemet a beiratkozás menetéről. A beiratkozásra nem javasolt gyermekek kódszáma nem szerepel a listában.   Budapest, 2020. április 16.                                                 Vizi Andrea, igazgató


Tájékoztatás étkezéssel kapcsolatban a járvány idején


Értesítés az iskola által tartott játékos foglalkozásra regisztrált leendő első osztályos gyermekek szülei részére.

Tisztelt Szülők!

A koronavírus-járvány miatt kialakult rendkívüli helyzet következtében a játékos foglalkozásainkon (már részt vett / még részt nem vett) gyermekek számára új eljárást írok ki.

Az új eljárás részleteiről minden szülő az iskolának benyújtott regisztrációs lapon feltüntetett e-mail címén, levélben kap tájékoztatást.

Amennyiben 2020. március 26-ig nem kapják meg a tájékoztató levelemet, úgy kérem, hogy ezt az alábbi e-mail címen jelezzék: infovarosligeti@gmail.com

Budapest, 2020. március 24.                                   

Vizi Andrea, igazgató


Tisztelt Szülők!

A Budapest Főváros XIV. Kerület Zuglói Polgármesteri Hivatal Intézménygazdasági Csoport fenti tárgyú levele alapján az alábbiakról tájékoztatom: A kialakult helyzetre való tekintettel, Önkormányzati döntés alapján a MultiSchool 3 étkezés megrendelő program webes felületén történő megrendelés/lemondás a következő értesítésig szünetel. A már befizetett megrendelések lemondását központilag intézzük. Egyéb, étkezéssel kapcsolatos kérdésekkel a www.zuglo.hu weboldalon szereplő elérhetőségeken tájékozódhatnak.

 


Kedves Szülők!

2020. március 10-én, kedden 16.00 órakor a II. emeleti tanári szobában a hitoktatók a hit- és erkölcstan oktatással kapcsolatban tájékoztatót tartanak, melyre várják az érdeklődő szülőket.

Üdvözlettel: Iskolavezetőség


Tájékoztatás koronavírus fertőzéssel összefüggésben terjesztett spam levelek kapcsán

Közép-Pesti Képeslap

Kerületi beiskolázási fórum

Vízi, erdei és bringás vándortábor


Adománygyűjtés a menhelyi állatoknak 2019

2019_adomanygyujtesA Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola a Karácsonyi Ünnepek közeledtével egy nagyon nemes célért fogott össze. Az érzékenyítés fő szempontja az árva állatok megsegítsése, gondoskodás, szeretet kimutatása volt és az egész iskolát mozgósította. Hidasné Kira Violetta, angol-testnevelő tanár vezetésével a lelkes diákok 10 napon keresztül gyűjtötték a cica – és kutya eledeleket. Sok tanuló az otthoni házi kedvenc tartalékaiból hozott adományt, de számos olyan esettel is találkoztunk, amikor csakis ezért vásároltak a szülők finomságokat, hogy segítségükkel támogathassák akciónkat. Az iskola idén Bosev Edina, a Sportos Cukorbetegek Egyesületének vezetőjének javaslatára a MFÖEK, vagyis a Mindenki Fogadjon Örökbe Egy Kiskutyát állatvédő szervezetnek ajánlotta fel adományát. Edina 7 éves kisfia, iskolánk tanulója is 1-es típusú cukorbetegséggel küzd és egyesületük nagyon jó tapasztalatokkal dolgozott már együtt az MFÖEK csapatával. A Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát alapítvány 2014 óta több száz kutyának és sok cicának talált végleges gazdit, az önkéntesek fáradhatatlan munkájának és apadhatatlan kreativitásának hála. A vidéki gyeptelepekről mentett állatokat fényképes önéletrajzzal mutatják be Facebook- és Instagram-oldalukon. Adományunkat az ózdi, kisvárdai és miskolci gyeptelepen élő kiskutyák és kiscicák kapták a két ünnep között, mellyel picit megkönnyítettük számukra a fagyos hónapok átvészelését. Jövőre folytatjuk, mert segíteni jó!

Közép-Pesti Képeslap 13. száma

Tájékoztató filmforgatásról: december 9 és 17 között parkolási korlátozás!

A leendő elsősöknek szóló tájékoztató ide kattintva is elérhető.

Az angliai tanulmányi út pályázatának eredménye itt olvasható

Közép-Pesti Képeslap 12. száma


Tisztelt Szülők!
2019.09.14-étől életbe lépnek az Európai Unió PSD2 irányelvének rendelkezései, amelyek többek között kötelezővé teszik az erős ügyfél-hitelesítést valamennyi online pénzügyi tranzakciónál, így a szülő által az étkezés webes felületen lebonyolított megrendelés összegének bankkártyával való kiegyenlítésénél is.
A PSD2 irányelv erős ügyfél-hitelesítésre vonatkozó kritériuma alapján minden elektronikus tranzakció esetén kétszintű hitelesítés szükséges. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a kártyaadatok megadása után további hitelesítő adat (pl. mobiltelefonra a bank által sms-ben küldött kód) begépelése is szükséges. Ennek a további hitelesítő adatnak az alkalmazásához szükség lehet a számlavezető bank felé valamely, eddig nem bejelentett információ/adat (az előbbi példánál maradva: pl. mobiltelefonszám) megadására (természetesen az alkalmazott módszer bankonként változhat).
Amennyiben a szülő számlavezető bankja nem rendelkezik az ehhez szükséges adatokkal, akkor 2019.09.14. után akadályba fog ütközni az étkezés webes felületen történő megrendelésének kiegyenlítése.

Kérem Önöket, hogy szükség esetén gondoskodjanak a számlavezető bankjuknál a fent leírt módosítás beállításáról, amennyiben ezt még nem tették meg.
Tisztelettel: Schianszky-Szmolinka Viktor


Játékos képességfejlesztő foglalkozások iskolába készülő gyerekeknek a Liget Tanodában

A foglalkozások 2019. október közepén indulnak 10-14 fős csoportban. A foglalkozásokat hétfői, keddi és szerdai napokon 16 és 17 órai kezdettel szervezzük.

Helye: Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Budapest, Hermina út 9-15.

Érdeklődés, jelentkezés 2019. augusztus 27-től folyamatosan a gyermek adatainak (név, születési idő) és a szülő/k/ elérhetőségeinek (név, telefonszám, e-mail cím) megadásával az alábbi e-mail címen:

liget.tanoda@gmail.com

Tisztelt Szülő/k/!

Az esetleges félreértések elkerülése végett tájékoztatjuk Önöket, hogy a képességfejlesztő  foglalkozásokon való részvétel nem jelent automatikus felvételt az iskolába. Az iskolába történő felvételről az iskola igazgatója dönt.


Az országos célnyelvi mérés eredménye 6. évfolyamon, 8. évfolyamon.


Az angliai tanulmányi útra igen sok pályázat érkezett. A  beérkezett pályázatok elbírálása még tart, ezért az eredményhirdetésre  november 18-án, hétfőn, az első nagyszünetben kerül sor. Köszönjük a türelmet!

Az angliai tanulmányútról 2019. október 17-én, csütörtökön 17 órától szülői értekezletet tartunk.

Sakkszakkör tájékoztatója ide kattintva elérhető

Kutatók éjszakája

 1. szeptember 27‒28-án 15. alkalommal kerül megrendezésre a Kutatók Éjszakája, ami Európában és Magyarországon is a legjelentősebb tudománynépszerűsítő rendezvény.

A kétnapos tudománynépszerűsítő esemény több mint 2500 ingyenes programmal vár kicsiket és nagyokat egyaránt Budapesten és több mint 40 vidéki városban.

A Kutatók Éjszakája a tudománykommunikáció és pályaválasztás fontos eseménye (több mint 160 partner részvételével, több mint 220 helyszínen). A cél a tudományos tevékenység népszerűsítése, különösen a fiatal korosztály számára.

Tájékoztató ide kattintva olvasható

Kedves Szülők!

A 2019/20-as tanévben is lehetőség van a gyógytestnevelésre utalt tanulók iskolán belül történő ellátására. A beiratkozásra szeptember 12-én, csürtörtökön, 14.00 és 15.30 óra között kerül sor, a kis tornateremben. A foglalkozások látogatásának feltétele egy orvosi szakvélemény. Ennek hiányában is megtörténhet a beiratkozás, ebben az esetben a dokumentumot a későbbiekben pótolni szükséges.

Üdvözlettel,

Szűcs Balázs, gyógytestnevelő tanár

 

 

 

„A Szent Korona és a magyar királyi koronázási jelvények” című művészeti verseny

Korosztály: 1–12. évfolyamos tanulók

A művészeti verseny célja: A Szent Korona, mint a Magyar Állam folytonosságát és függetlenségét megtestesítő ereklye és a hozzá tartozó magyar királyi koronázási jelvények szélesebb körű megismertetése a művészet eszközeivel, a nemzettudat és közjogi hagyományok erősítése a tanulók kreativitásának kibontakoztatása segítségével.

A részvétel és nevezés feltételei elérhetők a versenykiírásban, amely elérhető az alábbi oldalon: https://www.oktatas.hu/palyazatok/intezmenyeknek/szent_korona_verseny

Szeptemberi étkezés befizetésének menete:

 • Webes (bankkártyás) befizetés a multischool.hu oldalon keresztül augusztus 5-15 között
 • Csekkes befizetéshez a csekkeket az iskola portáján lehet átvenni az ügyeleti napon augusztus 7-én 07:00 és 13:00 között, valamint augusztus 21-től munkanapokon 07:00 és 13 között

Étkezéssel kapcsolatos ügyeiket az uzemeltetes@varosligeti-altisk.hu email címen keresztül intézhetik.

 

Kedves Szülők!

Az Angol a Gyermekekért Alapítvány a 2019/2020-as tanévben is pályázatot hirdet a Városligeti Magyar–Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 7-8. évfolyamos tanulói számára külföldi tanulmányúton való részvételre.

Ebben az évben Londonba és környékére tervezzük az utat, melyre a mellékelt pályázati lapon nevezhetnek a tanulók.

Az utazás tervezett ideje: 2020. június 19. – június 27. (9 nap)

Az alapítvány kuratóriumának döntése alapján a jutalom utat elnyert tanulók utazási- és szállásköltségét – részben vagy teljes egészében- az Angol a Gyermekekért Alapítvány fedezi, a szülőknek csak az egyéb járulékos költségeket

/ belépődíjak, biztosítás, önellátó étkezés /, kell fizetniük.

A beérkezett pályázatok értékelésekor a felső tagozaton az alábbi szempontokat vesszük figyelembe:

 • tanulmányi eredmény: 30%
 • osztályzat angol nyelvből: 10%
 • részvétel angol versenyeken (iskolai, kerületi illetve fővárosi szervezésben) és az elért eredmények: 20%
 • egyéb tanulmányi versenyeken elért eredmények: 15%
 • aktív részvétel az iskola közösségi és sportéletében: 10%
 • magatartás, szorgalom: 15%

Kérjük, hogy a hetedikesek a 4-5-6. osztályban, a nyolcadikosok az 5-6-7. osztályban elért eredményeiket tüntessék fel.

A pályázati kérelem benyújtási határideje: 2018. november 4.

Pályázati űrlap ide kattintva tölthető le.

A benyújtott pályázatok alapján a kuratórium 2018. november 11-én közzéteszi a jutalmazott tanulók neveit.

Kérjük a Szülőket, hogy támogassák gyermeküket a sikeres pályázatban.

Budapest, 2019. október 4.

Dr. Hadházy Tamás, az Angol a Gyermekekért Alapítvány kuratóriumának elnöke       

 


2018/19-es tanév

Ügyeleti napok: 9.00 – 13.00 óráig

 1. június 26. szerda, július 10. szerda, július 24. szerda, augusztus 7. szerda

A bizonyítványok a fenti napokon 9.00 – 13.00 óra között vehetők át.

Tanévnyitó ünnepély: 2019. szeptember 2. hétfő 8.00 óra.

Addig jó pihenést mindenkinek!


Közép-Pesti Képeslap 9. száma


A programot az Európai Bizottság támogatta.

A Tempus Közalapítvány Easmus+  KA1-es pályázat 2019-es fordulójában iskolánk 11 tanára részére nyert támogatást külföldi továbbképzések megvalósításához.

Erasmus2Új utakon együtt a sikeres jövőért című projektünk célkitűzései a  korszerű nyelvoktatás és tanulás fejlesztésére, módszertani kultúránk, digitális és nyelvi kompetenciáink megújítására irányulnak.

A nyertes pályázat eredményeképpen a nyár folyamán 11 kolléga utazik Európa különböző országaiba  (Ausztria, Spanyolország, Írország, Anglia, Málta és Olaszország különböző városaiba), ahol módszertani és nyelvi továbbképzéseken vesznek részt, megszerzett tudásukkal pedig már a következő szeptembertől színesíthetik tanóráikat, továbbadhatják tapasztalataikat a többi  kollégának.

A kiutazó tanárok célja módszertani fejlődésük mellett iskolánk nemzetközi kapcsolatainak bővítése, diákjaink számára partner iskolák keresése és nemzetközi projektekbe történő bekapcsolódás.

A pályázat résztvevői: Dabis Dóra, Illés Csaba, Holtner Rita, Horváth Orsolya, Kerékgyártó Ildikó, Király Ágnes, NagySzabó Csilla, Nyíriné Horváth Rita, Szabó Mária Magdolna, Vagács Zsuzsa és Paschekné Borbély Mónika.

A pályázat koordinátora: Paschekné Borbély Mónika, igazgatóhelyettes.

Részletek ezen a linken olvashatóak.

 


Városligeti Jótékonysági Teniszverseny 2019. 06. 02.

Idén is megrendezésre került a „Városligeti-s tenisz verseny”. Nagy várakozás övezte a már rendszeresen (2X) megrendezésre kerülő szülői viadalt. A Mini Gaross Tenisz Klub fedett, de oldalról nyitott, vadonatúj csarnokában a kora nyári záporokkal dacolva folyt a rangos viadal.

Négy pályán zajlottak a csoport mérkőzések és a pályánként induló négy párosból az első kettő kerülhetett fel a felső ágra. Az első körben az egész szettes küzdelmek gyakran csak tie break (rövidítés) mellett kerülhettek lezárásra a kiélezett küzdelemben.

A rendezvényen indulók létszámával rekordot döntöttünk!

A verseny nevezési díjaiból 134 ezer Ft gyűlt össze, amivel szeretett iskolánk udvari sporteszközök beszerzéseihez szeretnénk hozzájárulni.

Nagy köszönet a fő szervezőknek, Dr. Molnár Katalinnak és Papp Juditnak, valamint a helyszínt és a profi lebonyolítást Turi Katalinnak, a Mini Garros Tenisz Klubnak.

Jövőre is várunk mindenkit szeretettel!

Támogatóink:

MiniGarros Tenisz Klub

Tenispro (Bencze Tamás): ajándékok

Bio-Csiri (Szabó Erika): biocsírás szendvicsek

És természetesen a résztvevők:

Bodó Blanka, Bodó Péter, Csiernik Ibolya, Csiszár András, Csuba Gábor, Dr. Molnár Katalin, Dr. Tordai Gábor, Feketéné Nagy Judit, Grenczer Gábor, Kővári Irina, Karafiát Kata, Légár Balázs, Madaras Andrea, Magos Péter, Mező Gyula, Mező Marci, Mező Olimpia, Misik Dóra, Molnár Mónika, Müller András, Nagy Zsolt, Papp Judit, Patai László, Roza Marika, Schütt Róbert, Soós Edit, Stickl László, Straub Anikó, Szabó Erika

 

2019_06_teniszgala

 
Kedves Szülők!
Május 29-én szerdán, a 6., 8. évfolyam tanulói országos kompetenciamérésen vesznek részt matematikából és szövegértésből. A mérés 8.00 órától 12.00 óráig tart, 4 x 45 perces részekben. Kérem, hogy minden érintett tanuló 7.30-ig foglalja el helyét a számára kijelölt tanteremben. A matematika méréshez vonalzóra és számológépre lesz szükség, telefont nem lehet használni. A mérés után tanórák már nem lesznek, hazamehetnek a gyerekek. A napközi délután változatlan formában működik.
Az osztályok számára kijelölt tantermek a következők:
6.a 401. terem
6.b 202. terem
6.c 307. terem
8.a 308. terem
8.b 317. terem
8.c 319. terem
Köszönettel:
Iskolavezetés

 A tanévzáró időpontja megváltozott: 2019. június 19-én, szerdán 8:15-kor tartjuk.


A Zuglói Filharmónia bérletajánlója ezen a linken olvasható


 Kedves Szülők!

A wales-i tanulmányút szülői értekezlete az ebédlőben lesz 2019. május 22-én 17 órakor.


Közép-Pesti Képeslap legújabb száma

 


 Kedves Szülők!

A játékos foglalkozás eredménye itt olvasható.

A beiratkozással kapcsolatos teendőkért kattintson ide.


A fogadóórák időpontjai itt olvashatóak.


Kedves Szülők!

2019. március 13-án, szerdán 17.00 órakor a II. emeleti tanári szobában a hitoktatók a hit- és erkölcstan oktatással kapcsolatban tájékoztatót tartanak, melyre várják az érdeklődő szülőket.

Üdvözlettel:

Iskolavezetőség


Regisztrációs lap a játékos foglalkozásra ide kattintva tölthető le.


Közép-Pesti Képeslap 3. száma


Közép-Pesti képeslap 2. száma


Délelőtti fogadóórák rendje. Kérjük, előre egyeztessenek időpontot a pedagógussal!

Kedves Szülők!
Az e-ellenőrzőbe való belépéshez a felhasználó név a gyermek oktatási azonosítója, a jelszó a gyermek születési dátuma kötőjellel elválasztva (pl. 2018-01-01).
Kérjük, NE kattintsanak a bejelentkezésnél a Gondviselői jelszó igénylése linkre, mert csökkentett jogosultságot ad a rendszer ebben az esetben.
Mobil eszközre letölthető applikáció Kréta néven, elérhető Android-ra és iOS-re is.
Az e-ellenőrzőben lévő adatok feltöltése folyamatban van, türelmüket kérjük.

A walesi tanulmányi úttal kapcsolatos szülői értekezlet 2018. október 17-én a 2. emeleti Tanáriban lesz.

 
 

Játékos képességfejlesztő foglalkozások iskolába készülő gyerekeknek a Liget Tanodában!

A foglalkozások 2018. október közepén indulnak 10-12 fős csoportban. A foglalkozásokat hétfői, keddi és szerdai napokon 16 és 17 órai kezdettel szervezzük.

Helye: Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Budapest, Hermina út 9-15.

Érdeklődés, jelentkezés 2018. augusztus 27-től folyamatosan a gyermek adatainak (név, születési idő) és a szülő/k/ elérhetőségeinek (név, telefonszám, e-mail cím) megadásával az alábbi e-mail címen: 

liget.tanoda@gmail.com

Tisztelt Szülő/k/!

Az esetleges félreértések elkerülése végett tájékoztatjuk Önöket, hogy a képességfejlesztő foglalkozásokon való részvétel nem jelent automatikus felvételt az iskolába. Az iskolába történő felvételről az iskola igazgatója dönt.


Célnyelvi mérés eredménye 6. évfolyamon (2018),

Célnyelvi mérés eredménye 8. évfolyamon (2018)

Felhívás karácsonyi adománygyűjtésre

Két éve adománygyűjtést szerveztünk a nagykőrösi általános iskolai kollégium számára, ahol harminckét 7-16 év közötti, külterületeken élő, halmozottan hátrányos helyzetű gyerek tanul. Ezek a gyerekek nagyon nehéz körülmények között élnek, többen gyalog járnak be a 10 km-es körzetből. Sokuk otthonában nincs áram, meleg ételhez is csak a kollégiumban jutnak.

Hála a lelkes szülőknek és gyerekeknek akkor rengeteg adomány, hasznos ajándék gyűlt össze, amelyekkel nemcsak hatalmas örömet sikerült szereznünk, de segítettünk is élhetőbbé tenni a gyerekek mindennapjait.

Decemberben ismét adománygyűjtést hirdetünk a számukra, hogy szebbé varázsoljuk a karácsonyukat. Aminek nagyon nagy hasznát vennék: cipő, kerékpár, roller, / segítség a könnyebb bejáráshoz/, dzseki, iskolatáska, mesekönyv, ruhanemű. Ezen kívül olyan tartós élelmiszereknek is örülnének, /májkrém, lekvár, cukor, édesítőszer, mogyorókrém/, amivel a hétvégéről a kollégiumba visszaérkező, sokszor farkaséhes gyerekeket várhatnák.

Az alsósok novemberi zoknigyűjtési akciója során több zsák kis zoknit vittünk a Dankó utcai Wesley János Óvodába, ahol szintén halmozottan hátrányos helyzetű kisgyerekekkel foglalkoznak. Őket is szeretnénk segíteni, ezért kérjük, hogy akinek olyan óvodás korú gyerekek számára hasznos ruhanemű, cipő van otthon, amit szívesen felajánlana, küldje be az iskolába.

Az adománygyűjtés december 6-10. között zajlik. Az adományokat az alsó tagozatosok az osztálytermekben, a felsősök a portánál adhatják le.

Mindenki segítségére számítunk! Köszönjük!

                                                                                                            az iskolavezetés


Fogadóórák időpontjai – felső tagozat


 

Kedves Szülők!
A 2018/19-es tanévben is lehetőség van a gyógtestnevelésre utalt tanulók iskolán belül történő ellátására. A beiratkozásra szeptember 13-án, csürtörtökön, 14.00 és 15.30 óra között kerül sor, a kis tornateremben. A foglalkozások látogatásának feltétele egy orvosi szakvélemény. Ennek hiányában is megtörténhet a beiratkozás, ebben az esetben a dokumentumot a későbbiekben pótolni szükséges.
Üdvözlettel,
Szűcs Balázs
gyógytestnevelő
Tisztelt Szülő!

Az alábbiakban tájékoztatom a szeptemberi étkezés térítési díj befizetésének menetéről:

 • bankkártyás: 2018.08.05-15-ig a multischool.hu oldalon keresztül
 •  csekkes: a befizetéshez szükséges csekket az iskolában lehet átvenni 2018.08.08-tól 2018.08.15-ig munkanapokon 07:00-13:00-ig. A csekk befizetési határideje 2018.08.21.

Tisztelettel:  Schianszky-Szmolinka Viktor üzemeltetési koordinátor (uzemeltetes@varosligeti-altisk.hu)


Ügyeleti napok: június 27, július 11, 25, augusztus 8, 22.

Tanévnyitó: szeptember 3. 8:00.


2017/18-as tanév

Tájékoztató a megrendelt tankönyvekről és angol tankönyvekről.


Ügyelet július 5, 19, augusztus 2,16-án 9-13 között van az iskolában.


Célnyelvi mérés eredménye 6. évfolyamon8. évfolyamon.

 

Pályázati felhívás iskolai büfé üzemeltetésére, bérleti szerződés tervezet


A cyber megfélemlítés felvilágosító előadás powerpointja


Az étkezési térítési díj változásáról


Kedves Szülők! A játékos foglalkozás eredménye itt olvasható és a beiratkozással kapcsolatos teendők ide kattintva érhetők el.

 


Kedves Szülők! Március 12-én, hétfőn 17.00 órakor a II. emeleti tanári szobában a hitoktatók a hit- és erkölcstan oktatással kapcsolatban tájékoztatót tartanak, melyre várják az érdeklődő szülőket.

Üdvözlettel: Iskolavezetőség


“Tanulj SzakMÁt!” Pályaorientációs és Szakképzési Börze 2018 plakátja, programjának leírása, műsorterve.


Iskolánk a Dobd a kosárba! program résztvevője
IMG-d8672c8edd451205b65a82525fd73252-V

Where dreams come true from Euroweddingfilm.com on Vimeo.

 


Az Önkormányzat az általános iskolák felső tagozatos tanulóinak tanulmányi eredményük javítását ösztönző célból tanulói képzési támogatást nyújt. További részletek.


A magyar gyermekvédelmi rendszer működése az online környezetben történő gyermekveszélyeztetés tükrében: tájékoztató online, letölthető formában.


Skóciai tanulmányút felhívása, pályázati űrlapja


Eseménynaptár a 2017/18-as tanévre


Leendő elsősöknek!!! Játékos képességfejlesztés részletei.


2017. szeptember 1-től érvényes parkolási tudnivalók: kapcsolat, körzet, hozzájárulás, kérelem.


Étkezéssel kapcsolatos változások 2017. szeptember 1-től


Tisztelt Szülők!

Május 24-én Országos Kompetenciamérés lesz a 6. és 8. évfolyamon. A gyerekeknek 7:30-ra kell a kijelölt tantermekbe érkezniük, a mérés 12 óráig tart. Ebéd 12.15-kor, utána napközi lesz. Ebéd után szülői engedéllyel haza lehet menni.

Iskolavezetés


Szülői értekezlet az angliai tanulmányúttal kapcsolatban május 18-án, csütörtökön 17 órakor az ebédlőben.


A beiratkozással kapcsolatos tudnivalók

Az angliai tanulmányút pályázati időpontja március 24-re módosult.

Étkezési térítési díj változása

Étkezési térítési díj csekkfeladás változásai

Konzultációra felhívás

ZIK tájékoztatója a befizetésekről és a csekkes befizetésekről

Pályázati felhívás az angliai tanulmányútra

Vasáros László Emléktorna részletei és sorsolása

Multischool webes felületének leállása 2017. január 21-én